Johannes Nordrum Bratberg

Rådgiver

+47 922 85 181
johannes.bratberg@holtan-partners.no

Johannes Nordrum Bratberg er utdannet innen internasjonale sikkerhetsstudier og internasjonale utviklingsstudier. I 2017-2018 fullførte Johannes en mastergrad i internasjonale relasjoner, sikkerhet og diplomati ved University of Tel Aviv. Graden hadde fokus på hva som driver ulike aktørers utforming av sikkerhetspolitikk og doktriner. Johannes fullførte i 2019 også en MSc innen internasjonale utviklingsstudier ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet. Johannes har gjennom jobb og studier vært bosatt i utlandet, og han har blant annet tatt kurs i arabisk ved University of Cairo.

Johannes har kjennskap til norsk offentlig sektor gjennom å ha innehatt roller i ulike organisasjoner og institusjoner. Han har blant annet vært trainee på Norges ambassade i København og hos Norges Fredsråd. I tillegg til dette har han jobbet for studentenes interesseorganisasjon og i KLP Banken.

Johannes har erfaring innen planlegging, gjennomføring og ledelse av prosjekter, og var blant annet selvleder av Ugå-festivalen i 2015. Han jobbet også 4 år for Strategi –og kommunikasjonsavdelingen til Universitet i Stavanger, der han tok en bachelorgrad innen statsvitenskap og samfunnssikkerhet. Han var også med på å grunnlegge studentforeningen for statsvitere ved Universitetet i Stavanger, og ledet denne i 2 år.